Έχω σκεφτεί να πάρω ένα νέο τηλέφωνο τους τελευταίους μήνες. έχω ένα iphone 6s, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο, αλλά έχει αρχίσει να αισθάνεται χρονολογημένο. έχω ερευνήσει τι υπάρχει εκεί έξω και δεν ήθελα να ξοδέψω έναν τόνο χρήματα για κάτι που πρόκειται να διαρκέσει μόνο δύο χρόνια πριν ξεπεραστεί (υποθέτω). έτσι άρχισα να ψάχνω για μεταχειρισμένα iphone αντί – το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και κατέληξα σε αυτή τη λίστα:

Iphone 4s

Το iPhone 4s είναι το φθηνότερο iPhone που μπορείτε να αγοράσετε και το πιο αξιόπιστο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτού του τηλεφώνου είναι καλή, οπότε αν ψάχνετε για ένα smartphone που θα διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται φόρτιση, αυτό θα αποτελούσε εξαιρετική επιλογή. Έρχεται επίσης με το iOS 9 εγκατεστημένο από το κουτί -την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας της Apple- και θα λαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις μέχρι το 2020 (όταν κυκλοφορήσει το iOS 12).

Εάν η κύρια περίπτωση χρήσης σας περιλαμβάνει κλήσεις και μηνύματα, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα χρησιμοποιημένα τηλέφωνα στη λίστα μας: η σύνδεση 3G του προσφέρει ταχύτητες έως 7,2Mbps/5Mbps αντίστοιχα- ενώ το τσιπ Wi-Fi του υποστηρίζει ασύρματα δίκτυα 802.11n (καθώς και Bluetooth 4).

Iphone 5c

Το iPhone 5c είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο. Διαθέτει εξαιρετική κάμερα, όμορφο σχεδιασμό και αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διατίθεται επίσης σε ποικιλία χρωμάτων που το κάνουν ιδιαίτερα διασκεδαστικό στη χρήση.

Το iPhone 5c έχει καταργηθεί από την Apple, αλλά μπορείτε ακόμα να το βρείτε στο διαδίκτυο ή στο τοπικό κατάστημα της εταιρείας σας, αν ψάχνετε για ένα με χαμηλό προϋπολογισμό! Επίσης σκέφτηκα να επιλέξω ένα εκθεσιακό κινητό iphone.

Διαβάστε Επίσης:  Μεταφορά προφίλ στο Netflix: Πώς το κάνεις;

Iphone 6

Το iPhone 6 είναι το πρώτο τηλέφωνο της Apple που διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη. Διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία ήταν αρκετά μεγάλη εκείνη την εποχή (και εξακολουθεί να είναι). Το iPhone 6 Plus έχει ακόμη μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών και κυκλοφορεί από το 2014, οπότε θα μπορέσετε να βρείτε ένα φτηνό στο eBay ή στο Craigslist, αν δεν σας πειράζει να πάρετε ένα παλαιότερο μοντέλο.

Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα και των δύο τηλεφώνων είναι ότι δεν διαθέτουν ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση – δεν εισήχθη μέχρι το 2016 με τη σειρά συσκευών iPhone 7 – αλλά αν ψάχνετε για κάτι ελαφρύ και εύκολο για το πορτοφόλι σας, αυτές οι δύο επιλογές αξίζουν να εξεταστούν!

Iphone 6s

Το iphone 6s κυκλοφόρησε το 2015 και διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών. Διαθέτει κάμερα 8mp, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες και κοστίζει περίπου 400 ευρώ.

Το iPhone 4s είναι το καλύτερο τηλέφωνο για εσάς, αν θέλετε ένα παλαιότερο μοντέλο, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε κάτι που θα είναι αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει εξαιρετική κάμερα και τρέχει με iOS 11, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες εφαρμογές και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στο App Store.

Το iPhone 6 είναι μια άλλη καλή επιλογή αν ψάχνετε για κάτι νεότερο από το iPhone 4s αλλά δεν θέλετε κάτι τόσο ακριβό όσο ένα iPhone XR ή XS Max (ή ακόμα φθηνότερο). Αυτό το τηλέφωνο έχει εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ημέρες με μία φόρτιση! Επιπλέον, το μέγεθος της οθόνης του κάνει την ανάγνωση κειμένου εύκολη για τα μάτια σας όταν διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία ή άρθρα στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της μετακίνησής σας στο σπίτι από τη δουλειά.

Διαβάστε Επίσης:  Λειτουργία check in στο iPhone: Τι είναι και πώς τη χρησιμοποιείς

Συμπερασματικά

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να αποφασίσετε ποιο μεταχειρισμένο iPhone είναι το κατάλληλο για εσάς. Καλύψαμε όλα τα σημαντικά μοντέλα των τελευταίων ετών, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων τους, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιο τηλέφωνο θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.