Για να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία check in, άνοιξε το Messages app και πληκτρολόγησε το όνομα της επαφής με την οποία θέλεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου. Στη συνέχεια, αγγίξτε το εικονίδιο με τους τρεις κύκλους στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Από το μενού που εμφανίζεται, αγγίξτε “Κοινοποίηση τοποθεσίας”.

Σε αυτό το σημείο, θα σου δοθεί η επιλογή να μοιραστείς την τοποθεσία σου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή για πάντα. Εάν επιλέξεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα σου ζητηθεί να επιλέξεις πόσο χρόνο θέλεις να μοιραστείς την τοποθεσία σου.

Μόλις μοιραστείς την τοποθεσία σου, η επαφή σου θα μπορεί να βλέπει την τρέχουσα τοποθεσία σου στο χάρτη. Εάν σταματήσεις τη διαδρομή προς τον προορισμό σου, το ‘Check In’ σου στέλνει ένα μήνυμα check-in και αν δεν απαντήσεις μέσα σε 15 λεπτά, ειδοποιεί την επαφή σου με πληροφορίες, όπως η τοποθεσία, το επίπεδο μπαταρίας.

Για να σταματήσεις να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου με κάποιον, άνοιξε το Messages app και πληκτρολόγησε το όνομα της επαφής με την οποία θέλεις να σταματήσεις να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου. Στη συνέχεια, αγγίξτε το εικονίδιο με τους τρεις κύκλους στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Από το μενού που εμφανίζεται, αγγίξτε “Κοινοποίηση τοποθεσίας” και στη συνέχεια “Σταμάτα κοινοποίηση τοποθεσίας”.

Διαβάστε Επίσης:  Μεταφορά προφίλ στο Netflix: Πώς το κάνεις;

Η λειτουργία check in είναι μια χρήσιμη λειτουργία που μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σου, ειδικά όταν ταξιδεύεις.

Η λειτουργία check in είναι μια χρήσιμη λειτουργία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να:

  • Ενημερώσεις τους φίλους και την οικογένειά σου για την τοποθεσία σου όταν βρίσκεσαι σε ταξίδι.
  • Ενημερώσεις τους γονείς σου για την τοποθεσία σου όταν είσαι έξω με τους φίλους σου.
  • Επικοινώνησε με έναν φίλο ή συγγενή που έχει χάσει την αίσθηση του προσανατολισμού.
  • Βοηθήστε στην ανίχνευση ενός εξαφανισμένου προσώπου.

Η λειτουργία check in είναι ένας ασφαλής και εύκολος τρόπος για να μοιράζεσαι την τοποθεσία σου με τους άλλους. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση end-to-end για να διασφαλίσει ότι μόνο οι άνθρωποι που εσύ επιλέγεις μπορούν να δουν την τοποθεσία σου είτε έχεις το iphone 12, είτε άλλο μοντέλο.

Εδώ είναι μερικά επιπλέον tips για τη χρήση της λειτουργίας check in:

  • Όταν μοιράζεσαι την τοποθεσία σου με κάποιον, μπορείς να επιλέξεις να μοιραστείς μόνο τη τρέχουσα τοποθεσία σου ή να μοιραστείς την τοποθεσία σου σε πραγματικό χρόνο.
  • Εάν μοιράζεσαι την τοποθεσία σου σε πραγματικό χρόνο, μπορείς να επιλέξεις να λήγει αυτόματα μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
  • Μπορείς να δεις ποιος έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σου στις Ρυθμίσεις > Προσωπικά δεδομένα > Υπηρεσίες τοποθεσίας > Μοιράστε τοποθεσία.